Films: Toy Story 4 gaat letterlijk het afval in

Geplaatst:
Aangepast: 21 maart 2019 08:47

Het vierde deel in de legendarische Toy Story-franchise is binnenkort in de bioscoop te aanschouwen. Pixar heeft recent een trailer van Toy Story 4 uit de doeken gedaan waarin we wat meer omtrent het verhaal van Woody, Buzz Lightyear en al het andere speelgoed te zien krijgen.

Toy Story 4 is al even in de maak en zoals verwacht ziet het er weer uiterst vermakelijk uit. Dit keer krijgen Woody en diens kompanen een nieuwe vriend erbij in de vorm van Forky. Dit bij elkaar geknutselde stuk speelgoed verkeert echter in een identiteitscrisis. Forky wil namelijk graag terug naar waar hij gevoelsmatig thuishoort. Laat dat nou net het afval zijn. Het is aan Woody, Buzz, Rex, Ham en alle andere bekende figuranten de taak om Forky in hun kring te houden. De trailer sluit af met een releasedatum. Deze staat op 21 juni 2019.

Bron: Pixar
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord