Films: Teaser trailter toont Ecto-1 voor Ghostbusters 3

Geplaatst:

Middels een teaser trailer is bekend geworden dat een nieuwe Ghostbusters-film slechts een kwestie van tijd is. Ook de iconische Cadillac Ecto-1 maakt zijn opwachting in deze film, die naar verluidt volgend jaar in de bioscopen gaat verschijnen.

Het viertal zoals we dat uit de eerste twee delen kennen zal niet helaas niet herenigd worden. Harold Ramis overleed in 2014 aan vasculitis. De cast is nog niet bekendgemaakt, maar de hoop onder fans leeft dat de drie overgebleven Ghostbusters wel mee gaan doen. Van Dan Aykroyd is het bekend dat hij maar wat graag mee wil werken aan een nieuwe Ghostbusters-film. Het is te hopen dat ook Dan Murray en Ernie Hudson een hereniging zien zitten. De opnames van de film beginnen binnenkort.

Ghostbusters 3 moet in 2020 in de bioscopen te zien zijn.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord