PlayStation krijgt documentaire

Geplaatst:

Sony PlayStation krijgt binnenkort een documentaire, genaamd From Bedrooms to Billions: The PlayStation Revolution. Deze staat gepland voor september.

From Bedrooms to Billions: The PlayStation Revolution is een indiedocumentaire die de levensweg van de iconische console van Sony volgt. De documentaire laat zien hoe het allemaal is begonnen voor PlayStation, met haar revolutionaire DualShock controller en vele exclusieve titels waar we tot de dag van vandaag nog steeds van kunnen genieten. Daarnaast bevat de documentaire ook interviews met grootheden uit de industrie, waaronder Mark Cerny, Hideo Kojima en Jim Ryan. De documentaire komt in september uit, dezelfde maand waarin de iconische Japanse console haar vijfentwintigste verjaardag in Europa en de Verenigde Staten viert.

From Bedrooms to Billions: The PlayStation Revolution is vanaf 7 september beschikbaar op DVD en Blu-Ray en digitaal via verschillende platformen als iTunes en Amazon.

Bron: Rebellion
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord