Uncharted 4: A Thief's End

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 10 mei 2016
  • Platformen PlayStation 4
  • Gameliner score

Filmtrailer: Officiële trailer van de Uncharted film gedropt

Sony heeft de eerste officiële trailer voor hun nieuwe film 'Uncharted' gedropt, die uiteraard gebaseerd is op de gameserie onder dezelfde naam.

De langverwachte film komt op 18 februari 2022 naar de bioscopen toe. Dan kunnen we zien hoe een jonge Nathan Drake, gespeeld door Tom Holland, aan zijn avontuur als schattenjager begint. De gameserie begon in 2007 met de release van Uncharted: Drake's Fortune en bestaat inmiddels al uit zes titels. Drake wordt regelmatig vergeleken met Lara Croft en Indiana Jones en is uitgegroeid tot een waar icoon van de popcultuur. Het is dus ook geen verrassing dat Sony ervoor heeft gekozen om hem naar het witte doek te halen. De trailer voor de Uncharted film kun je hieronder bekijken.

Uncharted komt op 18 februari 2022 naar de bioscopen.

BRON YouTube

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?