Filmtrailer: Nieuwe trailer voor Captain Marvel

Er is een nieuwe trailer verschenen van Captain Marvel. Tijdens de College Football National Championship-wedstrijd werd deze nieuwe trailer aan het grote publiek getoond.

Brie Larson kruipt in de huid van Carol Danvers en dienst alter ego Captain Marvel. Na de verschillende voorgaande trailers was er al flink wat kritiek te bespeuren vanwege de acteerprestaties van Larson. Zo toonde zij volgens velen te weinig emotie in de beelden en leek het alsof zij telkens hetzelfde gezicht trok. Die kritiek probeert Marvel met deze trailer de kop in te drukken. In de anderhalve minuut durende trailer is naast de blonde superheldin ook onder meer Nick Fury te zien, een rol die vertolkt wordt door Samuel L. Jackson.

Captain Marvel draait vanaf 8 maart in de bioscoop.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?