Films: Nieuwe trailer voor Captain Marvel

Geplaatst:

Er is een nieuwe trailer verschenen van Captain Marvel. Tijdens de College Football National Championship-wedstrijd werd deze nieuwe trailer aan het grote publiek getoond.

Brie Larson kruipt in de huid van Carol Danvers en dienst alter ego Captain Marvel. Na de verschillende voorgaande trailers was er al flink wat kritiek te bespeuren vanwege de acteerprestaties van Larson. Zo toonde zij volgens velen te weinig emotie in de beelden en leek het alsof zij telkens hetzelfde gezicht trok. Die kritiek probeert Marvel met deze trailer de kop in te drukken. In de anderhalve minuut durende trailer is naast de blonde superheldin ook onder meer Nick Fury te zien, een rol die vertolkt wordt door Samuel L. Jackson.

Captain Marvel draait vanaf 8 maart in de bioscoop.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord