Series: Netflix deelt vechtscène The Witcher-serie

Geplaatst:
Aangepast: 5 december 2019 11:27

Netflix deelde onlangs een vechtscène uit de aankomende The Witcher-serie. Hierin kunnen we zien hoe een aantal verschillende personages het gevecht met elkaar aangaan.

De Netflix-serie The Witcher is binnenkort te zien via de streamingdienst. Tot die tijd krijgen we hier en daar een aantal teasers te zien. Eerder Deelde Henry Cavill een nieuwe foto van Geralt uit de serie en nu heeft Netflix zelf een teaser geplaatst. De teaser bestaat uit een van de vechtscènes die we straks in de serie te zien krijgen. In deze korte scène kunnen we zien hoe Geralt tijdens een banket tegen een aantal soldaten vecht. Daarnaast zien we ook een ander personage dat eruit ziet als een man met het hoofd van een egel. Dit is natuurlijk de oude vorm van Emhyr var Emreis.

The Witcher is vanaf 20 december te zien op Netflix.

Bron: Netflix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord