Check al onze gamescom content hier!
Anthem
  • ONTWIKKELAAR BioWare
  • RELEASEDATUM 22 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Filmtrailer: Korte live-action film Conviction is gebaseerd op Anthem

Uitgever EA heeft vandaag bekendgemaakt dat zij, en ontwikkelaar BioWare, hebben samengewerkt met regisseur Neill Blomkamp. Het resultaat is een korte live action film Conviction, dat zich afspeelt in het universum van Anthem.

Neill Blomkamp is bekend van films als District 9, Elysium en Chappie. Het nieuws is tegelijkertijd met een teaser van de film vrijgegeven. De stad Fort Tarsis uit de game Anthem wordt tot leven gebracht, samen met de freelancers die daarin leven. Ook de welbekende Javelin-exosuits zijn nagemaakt zodat zij het in de live action film op kunnen nemen tegen The Monitor. Hij is de schurk van Anthem en tevens het hoofd van de Dominion.

Conviction komt op 14 februari uit, dik een week voordat Anthem in de schappen ligt.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?