Films: Korte live-action film Conviction is gebaseerd op Anthem

Geplaatst:

Uitgever EA heeft vandaag bekendgemaakt dat zij, en ontwikkelaar BioWare, hebben samengewerkt met regisseur Neill Blomkamp. Het resultaat is een korte live action film Conviction, dat zich afspeelt in het universum van Anthem.

Neill Blomkamp is bekend van films als District 9, Elysium en Chappie. Het nieuws is tegelijkertijd met een teaser van de film vrijgegeven. De stad Fort Tarsis uit de game Anthem wordt tot leven gebracht, samen met de freelancers die daarin leven. Ook de welbekende Javelin-exosuits zijn nagemaakt zodat zij het in de live action film op kunnen nemen tegen The Monitor. Hij is de schurk van Anthem en tevens het hoofd van de Dominion.

Conviction komt op 14 februari uit, dik een week voordat Anthem in de schappen ligt.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anthem

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

22 februari 2019

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord