God of War: Raising Kratos documentaire aangekondigd

Geplaatst: 7 mei 2019 22:40
Aangepast: 8 mei 2019 09:18

Sony heeft via YouTube een documentaire aangekondigd over het ontwikkelproces van God of War. De film, die binnenkort te zien is op YouTube, heet God of War: Raising Kratos.

Voor het maken van deze documentaire is ruim 400 uur aan beeldmateriaal opgenomen tijdens het maken van de game. Het heeft alles bij elkaar zo'n drie jaar geduurd voor de documentaire uitkomt en volgt het vijfjarig proces van God of War, waarbij het concept stapje voor stapje uitgewerkt is tot de volwaardige game die wij nu kennen. De docu volgt creative director Cory Barlog die voor de zware taak staat een meesterwerk af te leveren en er alles aan doet de game zo perfect mogelijk te maken. Dit gaat niet zonder slag of stoot en gaat gepaard met lastige keuzes waar hij voor komt te staan.

De documentaire God of War: Raising Kratos is binnenkort te zien op YouTube.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot God of War

Series

God of War

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

20 april 2018

Ontwikkelaar

Bend Studio

Gameliner Awards

Beste game van 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord