Series: Elmo lost vete Tyrion en Cersei uit Game of Thrones op

Geplaatst:
Aangepast: 19 april 2019 13:27

De vete tussen Cersei en Tyrion uit Game of Thrones is opgelost door niemand minder dan door Elmo uit Sesamstraat. De video werd op het YouTube-kanaal van het kinderprogramma gedeeld.

De broer en zus uit de bekende televisieserie Game of Thrones weigeren elkaar aan te kijken in de video, totdat de Muppet de kamer binnenkomt lopen. Hij moedigt ze dan aan om in ieder geval naar elkaar te luisteren en respect voor elkaar te hebben. De video met het resultaat kun je hieronder bekijken.

Ik vermoed zelf dat er meer dan alleen Elmo nodig is om deze ruzie te sussen, maar wie weet is een rode schattige Muppet precies wat ze nodig hebben.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord