Filmtrailer: Eerste trailer Space Jam: A New Legacy verschenen

De eerste trailer van Space Jam: A New Legacy, het langverwachte vervolg op Space Jam, is verschenen. In deze film stapt in plaats van Michael Jordan nu LeBron James het basketbalveld op met de Looney Tunes-personages.

De eerste trailer voor Space Jam: A New Legacy is uitgebracht en het zit bomvol met verwijzingen naar andere films. De film laat LeBron James meesleuren in een "Matrix-hel" waar hij basketbal moet spelen tegen een superschurk-achtige Goon Squad om zijn zoon te redden. Dat houdt natuurlijk in dat hij Bugs Bunny en zijn vrienden als basketbalploeg moet inschakelen. Bij de wedstrijd komen er heel veel personages uit andere films kijken. Als je benieuwd bent naar welke, bekijk dan de trailer hieronder.

Space Jam: A New Legacy is vanaf 14 juli te zien in de bioscoop.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?