Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Filmtrailer: Eerste Pokémon film remake komt naar Netflix

De remake van de allereerste Pokémon film, Mewtwo Strikes Back: Evolution, komt naar Netflix. Dat maakte The Pokémon Company bekend middels trailers die onlangs verschenen.

Vorig jaar kwam Mewtwo Strikes Back: Evolution exclusief uit in Japan. De film is een 3D remake van de allereerste Pokémon uit 2000. Over een mogelijke release in het westen werd niets bekendgemaakt. Daar is nu verandering in gekomen en de film is nu bevestigd voor een Nederlandse release onder de naam Mewtwo slaat terug: Evolutie. In de Nederlandse remake zitten alle stemmen van de originele film, zo ook van Marlies Somers en Fred Meyer die weer de stemmen hebben ingesproken voor Brock en Misty. Je kan de volledige trailer hieronder bekijken.

Mewtwo Strikes Back: Evolution verschijnt 27 februari op Netflix in de Verenigde Staten. Wanneer de film in Nederland uit gaat komen is nog niet bekend.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?