Films: Eerste Pokémon film remake komt naar Netflix

Geplaatst:

De remake van de allereerste Pokémon film, Mewtwo Strikes Back: Evolution, komt naar Netflix. Dat maakte The Pokémon Company bekend middels trailers die onlangs verschenen.

Vorig jaar kwam Mewtwo Strikes Back: Evolution exclusief uit in Japan. De film is een 3D remake van de allereerste Pokémon uit 2000. Over een mogelijke release in het westen werd niets bekendgemaakt. Daar is nu verandering in gekomen en de film is nu bevestigd voor een Nederlandse release onder de naam Mewtwo slaat terug: Evolutie. In de Nederlandse remake zitten alle stemmen van de originele film, zo ook van Marlies Somers en Fred Meyer die weer de stemmen hebben ingesproken voor Brock en Misty. Je kan de volledige trailer hieronder bekijken.

Mewtwo Strikes Back: Evolution verschijnt 27 februari op Netflix in de Verenigde Staten. Wanneer de film in Nederland uit gaat komen is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord