Filmtrailer: Eerste officiële trailer Godzilla vs. Kong onthuld

Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures hebben de eerste officiële trailer van Godzilla vs. Kong vrijgegeven. De trailer laat zien hoe de twee giganten weer tegenover elkaar komen te staan.

Godzilla en King Kong hebben in de loop der tijd al vele malen tegenover elkaar gestaan, maar niet eerder zijn de twee mythische beesten op deze manier in beeld gebracht. De trailer ziet er niet verkeerd uit. Good old King Kong moet de mensheid redden van het dreigende gevaar van Godzilla, maar de eigenwijze reuzenaap luistert alleen naar een klein meisje, dus dat brengt natuurlijk wat problemen met zich mee. De film is geregisseerd door Adam Wingard en kent rollen die gespeeld worden door onder meer Alexander Skarsgård (“Big Little Lies”, “The Little Drummer Girl”), Millie Bobby Brown (“Stranger Things”), Rebecca Hall (“Christine”, “Professor Marston and the Wonder Women”) en Brian Tyree Henry (“Joker”, “Spider-Man: Into the Spider-Verse”).

Godzilla vs. Kong draait vanaf 18 maart in de bioscoop.

BRON Warner Bros. Pictures

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?