Check al onze gamescom content hier!

Filmtrailer: Eerste beelden serie Batwoman

Vandaag zijn de eerste beelden van de nieuwe serie Batwoman onthuld. Deze nieuwe serie wordt vanaf de herfst van dit jaar uitgezonden bij het Amerikaanse The CW.

Batwoman wordt geproduceerd door hetzelfde team dat series als Arrow, Supergirl en Flash gemaakt heeft. Dit keer zijn de peilen gericht op een ander personage uit het DC universum: Batwoman. Ruby Rose, bekend van onder andere The Meg en Orange is the New Black, vertolkt de rol van Batwoman. Haar personage is familie van Bruce Wayne en ze krijgt op een dag toegang tot de batcave, waar ze het fameuze vleermuispak ziet hangen. Eenmaal aan haar maten aangepast kruipt ze in de rol van superheld.

Batwoman is vanaf de herfst te zien bij The CW.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?