Series: Eerste beelden serie Batwoman

Geplaatst:
Aangepast: 16 mei 2019 21:25

Vandaag zijn de eerste beelden van de nieuwe serie Batwoman onthuld. Deze nieuwe serie wordt vanaf de herfst van dit jaar uitgezonden bij het Amerikaanse The CW.

Batwoman wordt geproduceerd door hetzelfde team dat series als Arrow, Supergirl en Flash gemaakt heeft. Dit keer zijn de peilen gericht op een ander personage uit het DC universum: Batwoman. Ruby Rose, bekend van onder andere The Meg en Orange is the New Black, vertolkt de rol van Batwoman. Haar personage is familie van Bruce Wayne en ze krijgt op een dag toegang tot de batcave, waar ze het fameuze vleermuispak ziet hangen. Eenmaal aan haar maten aangepast kruipt ze in de rol van superheld.

Batwoman is vanaf de herfst te zien bij The CW.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord