Series: Dragon's Dogma komt tot leven op Netflix

Geplaatst: 25 augustus 2020 11:40
Aangepast: 25 augustus 2020 14:07

De anime Dragon's Dogma krijgt binnenkort een eigen serie op Netflix. De streamingdienst deelde onlangs de eerste trailer van de serie.

De wereld van Dragon's Dogma is gebaseerd op de gelijknamige actie-RPG van Capcom en volgt het verhaal van man die terug in het leven wordt geroepen. De man in kwestie staat bekend als de 'Arisen' en moet het opnemen tegen monsters die de zeven dodelijke stonden simuleren. Tegelijkertijd is hij op zoek naar een draak die in het verleden zijn dierbaarste bezit van hem afnam; zijn hart. De Netflix-serie wordt geproduceerd door Sublimation: een bedrijf dat een goede reputatie heeft op het gebied van tweedimensionale animatieseries.

Dragon's Dogma gaat op 17 september in première op Netflix.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord