Dota 2

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 9 juli 2013
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

Filmtrailer: DotA 2 animeserie onderweg naar Netflix

Er komt binnenkort nog een game-gerelateerde anime naar Netflix. Er is namelijk een animeserie gebaseerd op DotA 2 onderweg naar de streamingdienst.

Inmiddels heeft Netflix ook voor ons geeks wat leuke series en films om naar te kijken. Zo is er al heel wat anime te vinden op de streamingdienst, maar zijn er ook game-gerelateerde series gemaakt die er te bekijken zijn. Zo is er al een tweede seizoen van The Witcher-serie in de maak en kregen we vorig jaar ook de Netflix animeserie gebaseerd op Dragon's Dogma. Binnenkort komt daar nog een animeserie bij. Vandaag werd namelijk bekendgemaakt dat er volgende maand een nieuwe animeserie gebaseerd op DotA 2 naar Netflix komt. De serie, genaamd DOTA: Dragon's Blood, telt acht afleveringen en volgt het verhaal van een heldhaftige jonge Dragon Knight die de wereld probeert te redden. Volgens Netflix en Valve verkent de serie het DotA 2-universum en komen er verschillende geliefde personages voorbij die we kennen van de game.

DOTA: Dragon's Blood verschijnt 25 maart op Netflix.

BRON Netflix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?