Films: Baby Sonic onthuld in nieuwe trailer

Geplaatst: 27 december 2019 12:37
Aangepast: 27 december 2019 12:45

Er is veel te doen geweest rondom de aankomende Sonic the Hedgehog-film en ik vermoed dat dat ook nog wel even blijft. De Japanse tak van Paramount heeft op YouTube een trailer geplaatst waarin Baby Sonic wordt onthuld.

Toen de eerste trailer van Sonic the Hedgehog werd vrijgegeven kwam er bakken met kritiek over het design van de blauwe snelheidsduivel. Niet onterecht, want laten we eerlijk zijn: het zag er ook niet uit. Het nieuwe ontwerp van Sonic viel al een stuk beter bij het grote publiek en doet ook meer recht aan de egel zoals we hem kennen. Toch is er met een nieuwe trailer weer enige verdeeldheid gezaaid, want Paramount Japan heeft op haar YouTube-kanaal beelden getoond van Baby Sonic. Wat The Mandalorian kan, kunnen wij ook moeten ze hebben gedacht. Of het net zo goed uitpakt valt nog te betwijfelen.

De Sonic the Hedgehog-film draait vanaf 14 februari in de bioscoop.

Bron: Paramount
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord