Filmproducenten willen Mario nog steeds hebben

President van Nintendo Amerika, Reggie Fils-Aime krijgt nog steeds deals vanuit Hollywood voor een heuse Mario verfilming.

Nintendo is being approached all the time. The message is, 'Thank you for the interest.' There have been certain people that we have talked in more detail with. But I think in the end, because we are a content company and are passionate about our franchises, it will be few and far between that actual deals are done to bring our franchises to life in a different way. These are our children.

Mario is één van hun kinderen en Nintendo is dan ook niet van plan om deze rechten te verkopen aan een filmproducent. In 1993 verscheen er wel een Mario op het witte doek, waarvoor Nintendo destijds wel heeft getekend, maar dat gebeurt nooit meer. Van deze fouten hebben we wel geleerd, aldus Fils-Aime.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?