Filmpje toont mogelijke abonnementen voor Modern Warfare 2

In een zojuist verschenen filmpje wordt gehint naar abonnementen die je in de toekomst af zal kunnen sluiten voor Call of Duty: Modern Warfare 2. De geruchten over mogelijke bètaalde online diensten voor de game gaan al een tijdje de ronde.

In de video is te zien dat je een bepaald abonnement af kunt sluiten door te bètalen met Microsoft Points. Bovenaan het pop-up schermpje kun je ook duidelijk de tekst 'Modern Warfare 2 Membersh...' zien, waarvan je toch zou denken dat het laatste woord 'Memberships' zou moeten zijn.

Activision heeft vooralsnog niets bevestigd over de extra service. Tot nu toe spreekt de uitgever alle verhalen over bètalingen zelfs tegen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?