Filmnieuws: Warner Bros. Animation werkt aan nieuwe animatiefilm Mortal Kombat

Warner Bros. Animation werkt aan een nieuwe animatiefilm van Mortal Kombat. De film staat gepland om later dit jaar uit te komen.

In 1995 is de eerste live-action film van Mortal Kombat uitgekomen en er is daarna nog een vervolg uitgekomen. Inmiddels is het bekend dat er hard gewerkt wordt aan een reboot van de films. De ontwikkeling van deze film kende een paar tegenslagen, maar de Mortal Kombat film reboot verschijnt volgend jaar. Warner Bros. Animation heeft nu echter onthuld dat er later dit jaar een nieuwe animatiefilm van Mortal Kombat aan zit te komen. Deze animatiefilm heet Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge en wordt geregisseerd door Ethan Spaulding, die we kennen van Batman: Assault on Arkham. Onder andere acteurs Joel McHale en Jennifer Carpenter spreken voor deze animatiefilm de stemmen in van respectievelijk Johnny Cage en Sonya Blade.

 Mortal Kombat Legends Scorpions Revenge

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge moet in de eerste helft van 2020 verschijnen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?