Films: Uncharted-film opnieuw vertraagd

Geplaatst:
Aangepast: 23 januari 2021 00:58

De Uncharted-film is wederom slachtoffer geworden van uitstel. Sony heeft bekendgemaakt dat de beoogde datum van 16 juli niet gehaald gaat worden.

Al een behoorlijke tijd is er een Uncharted-film in de maak, met niemand minder dan Tom Holland in de rol van Nathan Drake. Ook Mark Wahlberg is gestrikt voor de Uncharted-film in de rol van Sully. Echter wordt de film al tijden geteisterd door alle problematiek rondom COVID-19 en de gevolgen ervan. Zo is de originele releasedatum van 18 december 2020 al verschoven naar 16 juli dit jaar, maar heeft Sony nu bekendgemaakt dat ook 2021 niet het jaar wordt van Uncharted. In plaats daarvan is de releasedatum verschoven naar begin volgend jaar. Niet alleen de film van Uncharted ondergaat dit lot, ook Ghostbusters: Afterlife en Morbius met Jared Leto zijn vertraagd naar een latere datum.

onbekend

De Uncharted-film staat nu gepland voor een release op 11 februari 2022. Het is te hopen dat de release van de film niet nog verder opgeschoven hoeft te worden.

Bron: Hollywood Reporter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord