Filmnieuws: Uncharted-film opnieuw vertraagd

De Uncharted-film is wederom slachtoffer geworden van uitstel. Sony heeft bekendgemaakt dat de beoogde datum van 16 juli niet gehaald gaat worden.

Al een behoorlijke tijd is er een Uncharted-film in de maak, met niemand minder dan Tom Holland in de rol van Nathan Drake. Ook Mark Wahlberg is gestrikt voor de Uncharted-film in de rol van Sully. Echter wordt de film al tijden geteisterd door alle problematiek rondom COVID-19 en de gevolgen ervan. Zo is de originele releasedatum van 18 december 2020 al verschoven naar 16 juli dit jaar, maar heeft Sony nu bekendgemaakt dat ook 2021 niet het jaar wordt van Uncharted. In plaats daarvan is de releasedatum verschoven naar begin volgend jaar. Niet alleen de film van Uncharted ondergaat dit lot, ook Ghostbusters: Afterlife en Morbius met Jared Leto zijn vertraagd naar een latere datum.

Uncharted film1

De Uncharted-film staat nu gepland voor een release op 11 februari 2022. Het is te hopen dat de release van de film niet nog verder opgeschoven hoeft te worden.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?