Series: The Mandalorian seizoen 2 verschijnt volgend jaar

Geplaatst: 29 december 2019 10:44
Aangepast: 29 december 2019 10:51

Het eerste seizoen van The Mandalorian zit er inmiddels op, dus de fans zitten al met smart te wachten op het volgende seizoen. Helaas laat het tweede seizoen nog even op zich wachten.

We kunnen wel stellen dat The Mandalorian het paradepaardje van Disney+ is en de serie heeft de verwachtingen aardig waargemaakt. De grootste kritiek op de serie is nog wel dat de afleveringen aan de korte kant zijn. Met slechts acht afleveringen voelt het eerste seizoen dan ook wat kort aan, dus de fans zitten al met smart te wachten op het volgende seizoen. Helaas is bekendgemaakt dat dat nog even op zich laat wachten en de nieuwe afleveringen pas laat volgend jaar verschijnen. Timo was in zijn artikel over The Mandalorian lovend over de serie en noemde het kwalitatief goed met wat kleine missers.

In de herfst van 2020 verschijnt het tweede seizoen van The Mandalorian en kunnen we het avontuur van "Mando" en Baby Yoda weer volgen.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord