Films: Sonic the Hedgehog behaalt groot box office succes

Geplaatst: 17 februari 2020 13:25
Aangepast: 17 februari 2020 18:40

Sonic the Hedgehog racet door de bioscoopzalen met groot succes. De verfilming van de Sega gamefranchise doet het erg goed volgens de box office cijfers.

Met een openingsweekend van 57 miljoen dollar in de Verenigde Staten en meer dan 100 miljoen dollar globaal, haalt Sonic genoeg geld op voor de filmmakers bij Paramount. De film stond eerder vorig jaar onder heftig kritiek door het aparte design van het hoofdpersonage Sonic zelf. Paramount besloot toen Sonic een redesign te geven. Ondanks dat de film het uitstekend doet, is er wel een heftig verschil tussen de receptie. Recensenten zijn in het algemeen kritisch naar de film, met een gemiddelde metascore van 46. De meeste fans zijn echter tevreden met de nieuwe film, de publieksscore is namelijk 70.

Bekijk binnenkort onze review van Sonic the Hedgehog! Wat vinden jullie van de film?

Bron: Variety
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord