Films: Sonic krijgt nieuw design na veel kritiek

Geplaatst:
Aangepast: 4 mei 2019 10:06

Nadat de eerste officiële trailer van de Sonic the Hedgehog-film verscheen, kwam er direct veel kritiek op het design van de blauwe egel. De kritiek is niet aan dovemansoren gericht, want Paramount Pictures gaat het ontwerp aanpassen.

Het kan niemand ontgaan zijn dat er een Sonic-film in de maak is. Een aantal dagen geleden verscheen de eerste trailer voor Sonic the Hedgehog. In de trailer is een grote rol weggelegd voor Jim Carrey die de rol van Dr. Eggman vertolkt, maar dit werd overschaduwd door SEGA's boegbeeld: Sonic. Het design van Sonic kwam Paramount op dusdanig veel kritiek te staan dat Movie Director Jim Fowler op zijn Twitteraccount heeft laten weten dat het design van Sonic aangepast gaat worden.

Sonic the Hedgehog draait vanaf begin volgend jaar in de Nederlandse bioscopen.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord