Filmnieuws: Ryan Gosling gaat Wolfman spelen in Universal reboot

Na het succes van The Invisible Man, wil Universal nu ook een reboot maken van Wolfman. En de hoofdrol gaat gespeeld worden door niemand minder dan Ryan Gosling.

Er is nog geen regisseur gevonden voor de Wolfman-reboot, maar volgens Variety is Universal al druk bezig met zoeken. Cory Finley, die onlangs veel positieve reviews mocht ontvangen voor Bad Education, schijnt op dit moment de grootste kanshebber te zijn. Een definitieve keuze is nog niet gemaakt. De nieuwe Wolfman film gaat zich waarschijnlijk afspelen in de huidige tijd en zal te vergelijken zijn met Nightcrawler, met Jake Gyllenhaal, maar dan met een sci-fi twist. Het idee voor de film werd als eerst gepitcht door Ryan Gosling en het script wordt geschreven door Lauren Schuker Blum en Rebecca Angelo. Zij werkten ook aan het script van Orange Is The New Black. Bekijk hieronder nog eens de trailer van de laatste Wolfman-film, uit 2009.

Wanneer de reboot van Wolfman uitkomt, is nog niet bekend.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?