Filmnieuws: Rick and Morty seizoen 4: dit is wanneer episode 6 uitkomt

We krijgen eindelijk te horen wanneer seizoen 4 van Rick and Morty weer door gaat.

De officiële datum waarop episode 6 van het vierde seizoen van Rick and Morty te zien is, is eindelijk bevestigd. Gelukkig maar, want het is al drie maanden geleden dat de laatste episode uitkwam. Het duurt niet lang meer, de releasedatum is namelijk 3 mei. In de Verenigde Staten dan. Maar goed, daar hebben we internet voor. De videokwaliteit op Netflix is op het moment ook niet geweldig, dus ja. Een 1 april grap? Nee, dat zou wel heel wreed zijn. Al zegt Adult Swim in hun Twitterbericht wel maar 99.9% zeker te zijn dat het geen grap is. Tja, we zullen zien.

Episode 6 van het vierde seizoen van Rick and Morty komt uit op 3 mei 2020.

BRON GamesRadar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?