Filmnieuws: Releasedatum Mortal Kombat film reboot bekend

De releasedatum voor de reboot van de film van de populaire fighting game Mortal Kombat is bekendgemaakt. De filmproducenten Warner Bros. en New Line Cinema hebben dat onlangs aangekondigd.

De reboot van de Mortal Kombat film werd in 2011 al aangekondigd, maar het bleef jaren stil rond de reboot. Nu is er eindelijk bekendgemaakt wanneer de film uit gaat komen. Voor de rest is er nog weinig over de film bekend, behalve dat de film opgenomen wordt in Australië en dat de voorbereidingen voor de film later deze maand gaan beginnen. Je kan de trailer van de originele film uit 1995 hieronder bekijken.

De reboot van de Mortal Kombat film komt 5 maart 2021 uit.

BRON Warp Zone

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?