Filmnieuws: Producent zegt dat fans blij zullen zijn met nieuwe design Sonic in live-action film

Het is nog even wachten op het nieuwe design van Sonic the Hedgehog, maar producent Tim Miller is alvast enthousiast. De producent zegt dat fans blij zullen zijn met het nieuwe design van Sonic in zijn live-action film.

De live-action film Sonic the Hedgehog stond eigenlijk gepland voor een release ergens dit jaar. Na veel kritiek van fans op het design van de blauwe egel is de Sonic the Hedgehog-film vertraagd naar 2020. Dit geeft de producenten de kans om het design van Sonic aan te passen naar een design dat fans wat meer zal bekoren. In een interview met de Amerikaanse entertainmentsite Variety geeft producent Tim Miller aan dat het ontzettend belangrijk was om naar de fans te luisteren en Sonic van een nieuw, meer passend, uiterlijk te voorzien. Miller zegt het nieuwe design van de Blue Blur al gezien te hebben en hij geeft aan dat fans erg blij zullen zijn met de nieuwe Sonic. Hopelijk krijgen we deze dan ook gauw te zien in een nieuwe trailer.

Sonic Live Action1

Sonic the Hedgehog draait vanaf 14 februari 2020 in de bioscopen.

BRON Variety

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?