Films: Producent zegt dat fans blij zullen zijn met nieuwe design Sonic in live-action film

Geplaatst:
Aangepast: 12 juli 2019 12:05

Het is nog even wachten op het nieuwe design van Sonic the Hedgehog, maar producent Tim Miller is alvast enthousiast. De producent zegt dat fans blij zullen zijn met het nieuwe design van Sonic in zijn live-action film.

De live-action film Sonic the Hedgehog stond eigenlijk gepland voor een release ergens dit jaar. Na veel kritiek van fans op het design van de blauwe egel is de Sonic the Hedgehog-film vertraagd naar 2020. Dit geeft de producenten de kans om het design van Sonic aan te passen naar een design dat fans wat meer zal bekoren. In een interview met de Amerikaanse entertainmentsite Variety geeft producent Tim Miller aan dat het ontzettend belangrijk was om naar de fans te luisteren en Sonic van een nieuw, meer passend, uiterlijk te voorzien. Miller zegt het nieuwe design van de Blue Blur al gezien te hebben en hij geeft aan dat fans erg blij zullen zijn met de nieuwe Sonic. Hopelijk krijgen we deze dan ook gauw te zien in een nieuwe trailer.

Sonic the Hedgehog draait vanaf 14 februari 2020 in de bioscopen.

Bron: Variety
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord