Filmnieuws: Nieuwe releasedata Marvel-films bekendgemaakt

Er zijn nieuwe releasedata aangekondigd voor de verschillende films van de Marvel Cinematic Universe. De films werden eerder uitgesteld vanwege het coronavirus.

Door de pandemie besloot Marvel verschillende films uit te stellen. Nu heeft het filmbedrijf nieuwe releasedata voor de films bekendgemaakt. Zo komt Black Widow 6 november uit in plaats van 1 mei. De andere films zijn uitgesteld tot volgend jaar of later. The Eternals komt nu volgend jaar op 12 februari in de bioscopen, gevolgd door Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings op 7 mei en Doctor Strange in the Multiverse of Madness 5 november. In 2022 komen nu uit Thor: Love and Thunder op 18 februari, Black Panther 2 op 6 mei en Captain Marvel 2 op 8 juli.

Marvel1

De eerstvolgende Marvel-film Black Widow komt 6 november uit in de bioscoop. Hoe de pandemie zich dan heeft ontwikkeld is nog niet te voorspellen.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?