Beyond Good and Evil
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 december 2003
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 2, Nintendo GameCube, PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE -

Filmnieuws: Netflix werkt aan Beyond Good and Evil film

Ubisoft blaast nieuw leven in de cultgame Beyond Good and Evil. De verfilming van de videogame is namelijk in ontwikkeling bij Netflix.

Niet alleen The Witcher heeft grootse plannen om hun horizon, nog meer, te verbreden via Netflix. In een exclusief artikel van The Hollywood Reporter is namelijk onthuld dat Ubisoft in samenwerking met Netflix werkt aan een filmadaptie van Beyond Good and Evil. Dit nieuws is vandaag door Netflix via een tweet bevestigd. De filmadaptie van de game vol piratenavonturen in de ruimte wordt geregisseerd door Rob Letterman, die ook de regisseur is van de verfilming van Detective Pikachu. Er wordt nog gezocht naar schrijvers voor de film en het project bevindt zich zodoende in een vroeg stadium. Veel details zijn er daarom niet, maar het is al wel bekend dat de verfilming een menging wordt van live-action met animatie.

Het is onbekend wanneer de filmadaptie van Beyond Good and Evil uitkomt. Hopelijk vergeet Ubisoft niet om ook nog moeite te steken in Beyond Good and Evil 2, waar we nu al een tijdje niks van hebben gehoord.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?