Filmnieuws: Netflix-serie The Witcher krijgt tweede seizoen

De Netflix-serie The Witcher krijgt een tweede seizoen. Het eerste seizoen is nog niet eens uit, maar een tweede seizoen is reeds bevestigd.

De Netflix-serie The Witcher is pas vanaf volgende maand te zien op de streamingdienst, maar toch is er al een tweede seizoen van de serie bevestigd. Regisseur Lauren Schmid maakte onlangs via Twitter bekend dat er zeker een vervolg komt op het eerste seizoen. Het eerste seizoen bevat acht afleveringen en is gebaseerd op de boeken van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. Veel details zijn er nog niet bekend over het tweede seizoen, maar de regisseur zegt wel dat Geralt, Yennefer en Ciri terug gaan keren voor meer avonturen.

The Witcher is vanaf 20 december te zien op Netflix.

BRON Lauren Schmid

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?