Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Filmnieuws: Mythic Quest: Raven's Banquet nu al vernieuwd voor tweede seizoen

Mythic Quest: Raven's Banquet is nu al vernieuwd voor een tweede seizoen. De serie over een fictieve gamestudio is nog niet eens verschenen.

Tijdens de E3-presentatie van Ubisoft afgelopen jaar werd er meer dan alleen games getoond. Zo werd Mythic Quest: Raven's Banquet aangekondigd. Deze serie over gameontwikkelaars wordt gemaakt door de makers van It's Always Sunny in Philadelphia en is een Apple Original. Tijdens een panel werd aangegeven dat de serie nu al door Apple vernieuwd is voor een tweede seizoen. Dat is opmerkelijk nieuws, gezien de serie nog niet uit is. Buiten de eerste trailer van Mythic Quest heeft nog niemand iets van de serie gezien. Gelukkig verschijnt de serie over een kleine drie weken en kunnen we straks zelf beoordelen of de serie een tweede seizoen waard is.

Mythic Quest Ravens Banquet

Mythic Quest: Raven's Banquet is vanaf 7 februari exclusief te zien via Apple TV+. Vanaf die datum worden gelijk alle afleveringen van het eerste seizoen vrijgegeven.

BRON Apple

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?