Filmnieuws: Ms. Marvel, She-Hulk en Moon Knight krijgen eigen serie op Disney+

Disney maakt zich langzaamaan op voor de lancering van Disney+, maar is ook al druk bezig met toekomstige projecten op het platform. Tijdens de D23 Expo zijn de live-action series Ms. Marvel, She-Hulk en Moon Knight aangekondigd.

Disney heeft bekendgemaakt het MCU nog verder uit te breiden met de komst van drie nieuwe series voor Disney+. De grootste aankondiging is de komst van Ms. Marvel. De Pakistaanse Kamala Khan mag haar opwachting maken met een eigen serie. Daarnaast zijn tijdens de presentatie ook de series She-Hulk en Moon Knight aangekondigd.

D23 Marvel Shows

Disney+ gaat vanaf 12 november van start. Voor de series Ms. Marvel, She-Hulk en Moon Knight zijn nog geen releasedatums bekendgemaakt.

BRON Disney

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?