Filmnieuws: Monster Hunter animatiefilm aangekondigd

In augustus komt er een 3d animatiefilm uit gebaseerd op de Monster Hunter-franchise. De film heet Monster Hunter: Legends of the Guild en verschijnt op het streamplatform Netflix.

Monster Hunter: Legends of the Guild volgt het verhaal van Monster Hunter Aiden die zijn dorp moet beschermen tegen een Elder Dragon. De film wordt geregisseerd door Steve Yamamoto.Onder andere Ben Rausch, Erica Landbeck en Dante Basco spelen een rol in deze film als stemacteurs. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Monster Hunter: Legends of the Guild komt 12 augustus uit op Netflix. Lees hier de review over één van de nieuwste games in de franchise: Monster Hunter Rise.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?