Filmnieuws: Lashana Lynch kruipt in de huid van 007 in nieuwe James Bond-film

Lange tijd is er al veel onduidelijkheid omtrent de hoofdrolspeler van de nieuwe James Bond-film, maar volgens Mail on Sunday is inmiddels bekend wie de nieuwe 007 is.

Dat Daniël Craig niet de rol van James Bond op zich zou nemen in de vijfentwintigste editie was geen geheim meer. De Brit had al te kennen gegeven niets te voelen voor opnieuw een hoofdrol in een James Bond-film. Zijn opvolger is echter een opvallende. De naam van Idriss Elba werd het meest in verband gebracht met de franchise, maar hij lijkt het toch niet te gaan worden. Als de bronnen van Mail on Sunday kloppen wordt het namelijk vertolkt door de actrice Lashana Lynch, die we vooral kennen van haar rollen in Brotherhood en Captain Marvel.

Bond25 Lashana LynchAfbeelding: GameSpot

De vijfentwintigste Bond-film heeft nog geen officiële titel, maar draait vanaf 3 april in de bioscoop.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?