Filmnieuws: Knuckles en Tails in Sonic the Hedgehog 2

Foto’s die fans hebben gemaakt van de set van Sonic the Hedgehog 2 laten de personages Sonic, Tails en Knuckles zien. Het zijn waarschijnlijk de poppen die straks met special effects in de digitale versie van de personages worden veranderd.

De foto’s zijn nog geen officiële bevestiging dat de personages in de film zitten. Het komt wel overeen met de oorspronkelijke teaser voor Sonic the Hedgehog 2 waar de staart in de titel verwijst naar Tails. Het einde van de eerste film bevatte ook een teaser met Tails erin. Het zou dus niet vreemd zijn als een ander populair personage als Knuckles the Echidna ook in de film zit. Het is nog wachten op een volgende trailer die kan bevestigen dat er nog meer van Sonic’s vrienden in de film zitten. Met deze foto’s is wel met grote zekerheid te zeggen dat de sterren James Marsden en Tika Sumpter hun rollen uit de eerste film weer oppakken voor het vervolg.

Sonic the Hedgehog 2 verschijnt 8 april 2022 in de bioscopen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?