Films: Knabbel en Babbel Rescue Rangers krijgt een film

Geplaatst:

De populaire Disney animatieserie Knabbel en Babbel Rescue Rangers uit de jaren 90 krijgt een eigen film. Dat heeft entertainment platform The Hollywood Reporter onlangs bekendgemaakt.

Knabbel en Babbel Rescue Rangers was razend populair in de jaren 90. Toen Disney twee jaar geleden begon met de reboot van Ducktales, een andere populaire animatieserie uit de jaren 90, hoopten fans dat Knabbel en Babbel ook een vernieuwde serie kregen. In plaats daarvan krijgen fans nu een hele film om naar uit te kijken, maar verwacht niet een animatiefilm in de originele animatiestijl. De film wordt volgens de regisseur ,Akiva Schaffer, een live-action film met CG animatie, waar Knabbel en Babbel in de echte wereld geplaatst worden.

De Knabbel en Babbel Rescue Rangers film komt later dit jaar uit. Het is nog niet bekend of de film in de bioscoop uitkomt of alleen op Dinsey+ verschijnt.

Bron: The Hollywood Reporter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord