Series: Game of Thrones animatieserie in de maak bij HBO

Geplaatst: 28 januari 2021 09:32
Aangepast: 28 januari 2021 09:32

Fans van Game of Thrones hebben nog meer om naar uit te kijken. Er is namelijk een Game of Thrones animatieserie in de maak bij HBO.

Het is inmiddels al zo'n anderhalf jaar geleden dat we de laatste aflevering van Game of Thrones hebben mogen zien. De serie, die dat jaar nog een Emmy voor beste dramaserie had gewonnen, is dan misschien wel afgelopen, maar fans hebben nog genoeg nieuwe content om naar uit te kijken. Zo verschijnt volgend jaar de Game of Thrones prequel House of the Dragon, waarin we het verhaal van de Targaryen-familie kunnen zien. Deze prequel is echter niet het enige wat we kunnen verwachten van de fantasy-serie. Volgens de Amerikaanse entertainment nieuwssite Variety is er namelijk ook een animatieserie van Game of Thrones in ontwikkeling bij HBO. Wie er aan de serie werkt, waar de serie over gaat en welke acteurs de stemmen verzorgen, is nog niet bekend.

onbekend

Hopelijk leren we gauw meer over de Game of Thrones animatieserie van HBO.

Bron: Variety
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord