Filmnieuws: Game of Thrones animatieserie in de maak bij HBO

Fans van Game of Thrones hebben nog meer om naar uit te kijken. Er is namelijk een Game of Thrones animatieserie in de maak bij HBO.

Het is inmiddels al zo'n anderhalf jaar geleden dat we de laatste aflevering van Game of Thrones hebben mogen zien. De serie, die dat jaar nog een Emmy voor beste dramaserie had gewonnen, is dan misschien wel afgelopen, maar fans hebben nog genoeg nieuwe content om naar uit te kijken. Zo verschijnt volgend jaar de Game of Thrones prequel House of the Dragon, waarin we het verhaal van de Targaryen-familie kunnen zien. Deze prequel is echter niet het enige wat we kunnen verwachten van de fantasy-serie. Volgens de Amerikaanse entertainment nieuwssite Variety is er namelijk ook een animatieserie van Game of Thrones in ontwikkeling bij HBO. Wie er aan de serie werkt, waar de serie over gaat en welke acteurs de stemmen verzorgen, is nog niet bekend.

Game of Thrones4

Hopelijk leren we gauw meer over de Game of Thrones animatieserie van HBO.

BRON Variety

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?