Filmnieuws: Game of Thrones-acteur Kit Harington speelt in Marvel's Eternals

Game of Thrones-acteur Kit Harington voegt zich bij Marvel's Cinamatic Universe met zijn rol in Marvel's Eternals. Dit is tijdens de D23 Expo bekendgemaakt door Disney.

We kennen Kit Harington vooral van zijn rol als Jon Snow in de populaire serie Game of Thrones. Vandaag is bekendgemaakt dat hij met zijn acteerprestaties ook het Marvel universum gaat betreden. Hij kruipt in de huid van het personage Dane Whitman. Niet geheel toevallig is dat dezelfde naam als het personage dat in de Black Knight verandert. Of dit in het verhaal van de film verwerkt is, is nog niet bekendgemaakt. Het kan goed zijn dat hij in de film alleen als Dane Whitman speelt.

Marvels The Eternals

Het duurt nog even voor we Harington in deze rol op het witte doek gaan zien, want The Eternals draait vanaf 6 november 2020 in de bioscopen.

BRON IGN

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?