The Witcher III: Wild Hunt

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 19 mei 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Filmnieuws: Er komt een The Witcher live-action spin-off serie

Het eerste seizoen van The Witcher lijkt pas net uitgekomen te zijn, maar er is al weer nieuwe content in de maak. The Witcher krijgt namelijk een prequel-serie die ingaat op het ontstaan van de wereld met elven, monsters en heksen.

Een tweede seizoen van de Netflix-serie The Witcher is niet genoeg. Netflix werkt nu namelijk ook aan een live-action spin-off serie genaamd The Witcher: Blood Origin die zich afspeelt in het universum van The Witcher, maar dan twaalfhonderd jaar eerder. De serie gaat dus niet over Geralt of Rivia, maar over het ontstaan van het universum van The Witcher. In zes delen wordt onder andere het tot stand komen van de eerste Witcher verteld en hoe de samenleving van de elven was voordat ze onderworpen werden. Lauren Schmidt Hissrich, uitvoerend producent en showrunner van The Witcher-serie, wordt ook uitvoerend producent van The Witcher: Blood Origin. Declan de Barra, die tevens een aflevering heeft geschreven van The Witcher-serie en daar muziek voor heeft geproduceerd, wordt showrunner van deze nieuwe spin-off serie. De schrijver van de originele boeken, Andrzej Sapkowski, is creatief adviseur. The Witcher: Blood Origin is dus in goede handen.

Het is nog onbekend wanneer The Witcher: Blood Origin gaat uitkomen. Ben jij al enthousiast om deze prequel-serie te kijken?

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?