Check hier alle PlayStation State of Play content

The Last of Us

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 14 juni 2013
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Actie, Avonturen, Horror
  • Gameliner score

Filmnieuws: Eerste sneak peak onthuld van The Last of Us-serie

Naughty Dog heeft een eerste sneak peak onthuld van de HBO serie The Last of Us. Dit deden ze tijdens de viering van The Last of Us Day.

Vorig jaar kondigde HBO aan een serie te maken over de populaire The Last of Us-games. Er is nog weinig over de serie bekend op de cast na. Nu heeft Naughty Dog, de ontwikkelaar van de games, een eerste kijkje naar hoe de serie eruit ziet. Het gaat om een foto van Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey) die naar een wrak van een vliegtuig kijken. Het beeld is hieronder te bekijken.

De HBO serie van The Last of Us moet ergens in 2022 gaan uitkomen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?