Series: Eerste aflevering Star Wars-serie The Mandalorian verschijnt in november

Geplaatst:
Aangepast: 14 april 2019 20:23

De eerste aflevering van de live-action Star Wars-serie The Mandalorian, verschijnt nog in november van dit jaar. Dit is vandaag bekendgemaakt tijdens het Star Wars Celebration evenement in Chicago.

The Mandalorian is de eerste live-action serie omtrent Star Wars en draait om, je raadt het al, The Mandalorian. De serie is gemaakt rondom deze nog onbekende premiejager en biedt hierdoor verse perspectieven en mogelijkheden om nieuwe rassen, planeten en personages te introduceren. De gebeurtenissen van de serie spelen zich vijf jaar af na Return of the Jedi. Tijdens een speciale presentatie werd er een uur lang gesproken over deze nieuwe serie en werden er ook beelden getoond. Tot teleurstelling van veel mensen die met de livestream meekeken werden deze beelden niet getoond aan mensen buiten de zaal en werd de stream even op zwart gezet.

Dankzij YouTuber That Junkman kunnen we in bovenstaande video toch zien welke beelden er werden getoond.

De eerste aflevering van The Mandalonian is vanaf 12 november te zien op de nieuwe streamingsdienst Disney+.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord