Filmnieuws: Eerste aflevering Star Wars-serie The Mandalorian verschijnt in november

De eerste aflevering van de live-action Star Wars-serie The Mandalorian, verschijnt nog in november van dit jaar. Dit is vandaag bekendgemaakt tijdens het Star Wars Celebration evenement in Chicago.

The Mandalorian is de eerste live-action serie omtrent Star Wars en draait om, je raadt het al, The Mandalorian. De serie is gemaakt rondom deze nog onbekende premiejager en biedt hierdoor verse perspectieven en mogelijkheden om nieuwe rassen, planeten en personages te introduceren. De gebeurtenissen van de serie spelen zich vijf jaar af na Return of the Jedi. Tijdens een speciale presentatie werd er een uur lang gesproken over deze nieuwe serie en werden er ook beelden getoond. Tot teleurstelling van veel mensen die met de livestream meekeken werden deze beelden niet getoond aan mensen buiten de zaal en werd de stream even op zwart gezet.

Dankzij YouTuber That Junkman kunnen we in bovenstaande video toch zien welke beelden er werden getoond.

De eerste aflevering van The Mandalonian is vanaf 12 november te zien op de nieuwe streamingsdienst Disney+.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?