Series: Dragon's Dogma krijgt anime op Netflix

Geplaatst:

In een persbericht heeft Netflix onlangs aangekondigd met verschillende Japanse productiemaatschappijen in zee te gaan om nieuwe anime naar het platform te brengen. Een van die anime gaat gebaseerd zijn op Dragon's Dogma.

Dragon's Dogma is een open wereld actie-RPG uit 2012. De game is door Capcom ontwikkeld en kwam destijds uit op de PlayStation 3 en Xbox 360. De game heeft later een verbeterde remake gekregen die Dragon's Dogma: Dark Arisen heet. Netflix werkt nu samen met de Japanse animatiestudio Sublimation om een anime-serie over deze game te realiseren. Sublimation heeft onder andere gewerkt aan animaties voor de God Eater anime-serie en Mobile Suit Gundam Unicorn RE:0096. Volgens een vertegenwoordiger van de studio zijn ze erg enthousiast over deze samenwerking met Netflix. Meer details over de serie zijn helaas nog niet bekendgemaakt.

Netflix is dus hard aan het werk om zijn anime-bibliotheek uit te breiden met nieuwe eigen titels. Wanneer de anime van Dragon's Dogma moet verschijnen, is nog niet bekend. Intussen kun je de game wel spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One en vanaf 23 april ook op de Nintendo Switch.

Bron: Netflix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon's Dogma: Dark Arisen

Series

-

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

15 januari 2015

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord