Dragon's Dogma: Dark Arisen

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 15 januari 2015
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Filmnieuws: Dragon's Dogma krijgt anime op Netflix

In een persbericht heeft Netflix onlangs aangekondigd met verschillende Japanse productiemaatschappijen in zee te gaan om nieuwe anime naar het platform te brengen. Een van die anime gaat gebaseerd zijn op Dragon's Dogma.

Dragon's Dogma is een open wereld actie-RPG uit 2012. De game is door Capcom ontwikkeld en kwam destijds uit op de PlayStation 3 en Xbox 360. De game heeft later een verbeterde remake gekregen die Dragon's Dogma: Dark Arisen heet. Netflix werkt nu samen met de Japanse animatiestudio Sublimation om een anime-serie over deze game te realiseren. Sublimation heeft onder andere gewerkt aan animaties voor de God Eater anime-serie en Mobile Suit Gundam Unicorn RE:0096. Volgens een vertegenwoordiger van de studio zijn ze erg enthousiast over deze samenwerking met Netflix. Meer details over de serie zijn helaas nog niet bekendgemaakt.

Dragons Dogma

Netflix is dus hard aan het werk om zijn anime-bibliotheek uit te breiden met nieuwe eigen titels. Wanneer de anime van Dragon's Dogma moet verschijnen, is nog niet bekend. Intussen kun je de game wel spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One en vanaf 23 april ook op de Nintendo Switch.

BRON Netflix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?