Filmnieuws: Dragon's Dogma anime in september naar Netflix

Er is eindelijk een releasedatum van de Dragon's Dogma anime bekend. Deze is namelijk vanaf september op Netflix te zien.

Vorig jaar werd onthuld dat Netflix meerdere verschillende anime-series wil maken. Een van deze series is een anime over Dragon's Dogma. Lang was het stil geweest rondom de anime-adaptatie van de game, maar nu weten we eindelijk wanneer we deze kunnen gaan zien. Via Twitter heeft Netflix namelijk laten weten dat de anime-serie vanaf september te zien is op het streamingplatform. Volgens de officiële landingspagina van de serie gaat het over een man die Ethan heet en een draak wil verslaan die zijn hart van hem heeft ontvreemd. Hiervoor moet hij het opnemen tegen verschillende demonen en verliest hij gaandeweg ook zijn menselijkheid. De serie is volgens de landingspagina duister en spannend, net als de game dus.

De anime-serie Dragon's Dogma is vanaf 17 september te zien op Netflix.

BRON Netflix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?