Filmnieuws: DOTA: Dragon's Blood krijgt tweede seizoen

DOTA: Dragon's Blood, de Netflix animeserie gebaseerd op DotA 2, krijgt een tweede seizoen. Dit nieuws deelde Netflix via Twitter.

Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat een DotA 2 animeserie onderweg was naar Netflix. Deze animeserie, genaamd DOTA: Dragon's Blood, is inmiddels al bijna een maand lang te zien op via het streamingplatform en werd goed ontvangen. Netflix onthult nu dat er een tweede seizoen in de maak is. Dit tweede seizoen heet DOTA: Dragon's Blood Book Two. Waar dit tweede seizoen precies over gaat, is nog niet bekend, maar het twitterkanaal van Netflix heeft wel alvast een still van een van de afleveringen geteased.

DOTA: Dragon's Blood is nu te bekijken op Netflix. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen verschijnt.

BRON Netflix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?