Films: Dit is Sonic in de live action film

Geplaatst:
Aangepast: 31 maart 2024 17:34

Na flink wat goede, maar ook veel slechte, games wordt Sonic eindelijk naar het witte doek gebracht. De supersonische blauwe egel krijgt namelijk een heuse live-action film. SEGA toont in samenwerking met Paramount een teaser en de reacties liegen er niet om.

Het is inmiddels al een tijdje bekend dat Sonic een eigen film krijgt. SEGA volgt de live-action trend die al een even gaande is en komt met een eigen versie van Sonic in de echte wereld. Het eerste beeld is dan eindelijk hier en men weet eigenlijk nog wat ze moeten verwachten. Producer Tim Miller werkt hard aan de film, maar ook aan het uiterlijk van de egel. Zo hadden ze veel problemen met de ogen van Sonic aangezien deze veelal slechts van een bepaalde kant worden gezien. SEGA is volgens hem dan ook niet geheel blij met het eindresultaat. Helaas zien wij nog weinig, het is vooralsnog namelijk nog enkel een silhouet.

Sonic The Hedgehog film1

Sonic stormt op 8 november het Amerikaanse theater en op 26 december de Britse bios in . Wat vind jij van het silhouet? Mis jij de handschoenen of ziet het er top uit?

Bron: IGN
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord