Series: Castlevania krijgt vierde seizoen

Geplaatst: 28 maart 2020 14:25

De populaire animatieserie op Netflix, Castlevania, gaat een vierde seizoen krijgen. Dat maakte het streamingsplatform onlangs bekend met een tweet op Twitter.

Castlevania is gebaseerd op de gelijknamige videogame-franchise. Pas geleden verscheen het derde seizoen op Netflix en nu heeft het streamingsplatform al bekendgemaakt dat er ook nog een vierde seizoen uit gaat komen. Dit hebben ze gedaan door een tweet met een korte video te plaatsen. In de video van vier seconden is de waarheidsspiegel te zien die in het derde seizoen is geïntroduceerd. De spiegel zet zichzelf in elkaar en laat dan de tekst 'Season Four is coming' met de personage Isaac op de achtergrond zien. De tweet is hieronder te bekijken.

Wanneer het vierde seizoen uitkomt is nog niet bekend.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord