Filmnieuws: Castlevania krijgt vierde seizoen

De populaire animatieserie op Netflix, Castlevania, gaat een vierde seizoen krijgen. Dat maakte het streamingsplatform onlangs bekend met een tweet op Twitter.

Castlevania is gebaseerd op de gelijknamige videogame-franchise. Pas geleden verscheen het derde seizoen op Netflix en nu heeft het streamingsplatform al bekendgemaakt dat er ook nog een vierde seizoen uit gaat komen. Dit hebben ze gedaan door een tweet met een korte video te plaatsen. In de video van vier seconden is de waarheidsspiegel te zien die in het derde seizoen is geïntroduceerd. De spiegel zet zichzelf in elkaar en laat dan de tekst 'Season Four is coming' met de personage Isaac op de achtergrond zien. De tweet is hieronder te bekijken.

Wanneer het vierde seizoen uitkomt is nog niet bekend.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?