Films: Borderlands film in de maak

Geplaatst:
Aangepast: 27 januari 2021 10:34

Er is een Borderlands film in de maak bij Lionsgate. Er zijn inmiddels ook al twee acteurs gecast.

Lionsgate Motion Picture Group werkt momenteel aan een film gebaseerd op de bekende RPG shooter Borderlands. Dit maakte de Amerikaanse entertainment nieuwssite Variety gisteren bekend. Veel is er nog niet bekend over het verhaal van de film, maar er zijn in ieder geval wel al twee acteurs gecast. De Amerikaanse acteur en comedian Kevin Hart vertolkt namelijk de rol van de huurling Roland. De Australische actrice Cate Blanchett neemt de rol aan van de Siren Lilith. De Borderlands film wordt geregisseerd door Eli Roth, die onder andere verantwoordelijk was voor Deathwish met Bruce Willis. Het script wordt geschreven door Craig Mazin, de man achter de HBO miniserie Chernobyl.

Momenteel is er nog niets bekend over de film gebaseerd op Borderladns. Hopelijk leren we gauw meer over het verhaal en de releasedatum.

Bron: Variety
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

23 oktober 2009

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord