Films: Birds of Prey krijgt een nieuwe naam

Geplaatst:
Aangepast: 11 februari 2020 21:51

Birds of Prey, de langverwachte film van Harley Quinn, krijgt een nieuwe naam nadat de film het eerste weekend slecht scoorde.

Birds of Prey gaat Harley Quinn: Birds of Prey heten. Waarom ze dat gedaan hebben? Het komt misschien als verrassing, maar de film scoorde niet goed in de bioscoop. Dit terwijl de fans erg enthousiast zijn en de reviews lovend. Ook Patrick vond Birds of Prey fantabulous. In het eerste weekend na de première had de film slechts 33 miljoen dollar opgehaald in Amerika. Jep, 33 miljoen is tegenwoordig weinig, het doet ons ook pijn. Maar het is wel logisch dat het zo bestempeld wordt. Suicide Squid kreeg slechtere reviews, maar haalde toch meer dan 100 miljoen dollar op in de eerste paar dagen. Dat is toch ook best wel pijnlijk. Het is bijna de slechtst scorende comic-film ooit, op Jonah Hex na, die maar 5,4 miljoen dollar ophaalde in het openingsweekend. Dus ja, wat doe je als jouw film niet goed wordt bekeken in de bioscoop? De naam veranderen natuurlijk! Want het was blijkbaar niet meteen logisch om de film naar de antiheld te noemen waar hij op focust.

Harley Quinn: Birds of Prey ging op 6 februari in première. Mocht je nog twijfelen Bekijk dan de trailer van Birds of Prey.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord