My Friend Pedro

  • Ontwikkelaar DeadToast Entertainment
  • Eerste releasedatum 20 juni 2019
  • Platformen Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Platform, Indie
  • Gameliner score -

Filmnieuws: Bedenker John Wick wil tv-serie van My Friend Pedro maken

De bedenker van John Wick wil een tv-serie van My Friend Pedro maken. Daarnaast heeft hij ook plannen voor een tv-adaptatie van Bendy and the Ink Machine.

Derek Kolstad, de man achter de succesvolle John Wick-franchise, zit erover na te denken tv-series te maken van twee verschillende indiegames. In een interview met ComicBook.com geeft Kolstad aan bezig te zijn aan pitches voor tv-series gebaseerd op My Friend Pedro en Bendy and the Ink Machine. Beide games zijn indie-titels met een grote schare fans. My Friend Pedro is een shoot-'em-up met een pratende banaan in de hoofdrol en Bendy and the Ink Machine is een horrorgame over moordlustige cartoons uit de jaren '40 die tot leven zijn gekomen. Gezien de beide series nog gepitcht moeten worden, is er verder nog niets bekend over de vormgeving van de series, de cast of de releasedatum.

My Friend Pedro1

My Friend Pedro en Bendy and the Ink Machine zijn momenteel te spelen op pc, PlayStatation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?