Filmdienst voor PlayStation 3 aangekondigd

Al sinds de PlayStation 3 op de markt is zijn er verschillende berichten over een film- en videofeature op de console. Tot nu toe liet Sony daar niets van weten, maar nu hebben ze de filmdienst dan eindelijk bevestigd.

De service zal het downloaden van films en tv-series inhouden. De Amerikanen zullen in de zomer van start kunnen gaan met de dienst, de Aziaten en Europeanen zijn iets later aan de beurt.

Op het moment heeft alleen Sony Pictures zich ingeschreven als 'leverancier' van films. Andere studio's hebben nog niets bevestigd, maar verwacht wordt dat Sony ook andere grote in wil lijven in de dienst. Wellicht krijgen we meer informatie over dit alles op de aankomende E3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?